Tervetuloa tutustumaan Amoral Studiin!

Amoral Stud on saksalainen suuri yksityistalli, jonka ylläpitäjänä toimii pitkänajan virtuaaliharrasta Sorel. Talli on täytetty eri kantakirjojen puoliverihevosilla. Monipuolisuutta ja vaihtelua tuo meidän koulutaiturina toimivat barokkihevoset. Amoral Stud toimii edellisen puoliveritallini uutena aloitussivuna. Amoral Stud on perustettu 02.02.2017. Talliin muutti vanhoja tuttuja hevosiani Rhaegal Studista jatkamaan itselleni tärkeitä linjoja.

Mikä niissä puoliverisissä aina kiinnostaa? Tähän kysymykseen on monta vastausta, mutta itselläni mielenkiinnon pitää yllä sukulinjat, rodun monipuolisuus sekä sen virtuaalinen historia. Olen itse perustanut ensimmäise oman virtuaalitallin 2003 ja siitä päivästä lähtien, taipaleella on ollut mukana puoliveriset. Tarkoituksena on jalostaa eri pituisia sukuja, tuoden uutta verta ulkomailta mutta myös vaalien arvostettuja vanhoja pitkäsukuisia linjoja.

Amoral Stud toimii kotina useamman eri kantakirjan edustajalle. Painotuslajeina rataesteet, kenttäratsastus ja kouluratsastus. Hevoset ovat jakautuneet kantakirjan ja painotuksen mukaisesti. Trakehnerit ovat estepainotteisia, holsteinit, oldenburgit ja barokit koulupainotteisia ja suomalaiset puoliveriset este- sekä kenttäpainotteisia.

Hevosilla kilpaillaan aktiivisesti tavoitellen vähintään painotuslajinsa laatuarvostelua. Tallin toiminta keskittyy kilpailemiseen ja kasvattamiseen. Tallin kasvatit tunnistat etuliitteestä Amoral.


Sorel (VRL-00884)


Päivitetty: 17.02.2017
Tallin VRL-tunnus: AMOR9003
Omistaja: Sorel (VRL-00884)
Sähköposti: sorelvirtual@gmail.com
♔ Tykkäsitkö? Anna meille äänesi VRL:n tallilistalla!
Amoral Stud suosittelee:
Hukkapuro
Talli
Talli
Talli