Vauhdikas ja värikäs sekametelisoppa asuu täällä


Cadox on virtuaalikenneli, joka sijaitsee Etelä-Suomessa keskellä korpea. Varsinaista yhtä kasvatusrotua meillä ei ole vaan porukka on iloinen sekalainen seurakunta. Koirat elävät perhee keskellä ja arjen touhuissa mukana. Kotonamme on myös hevosia, pupuja, papukaijoja sekä kaksi frettiä, joten koirat ovat tottuneet erilaisiin eläimiin ja osaavat arvostaa myös vieraita lajeja. Pennut kasvavat kaiken tämän keskellä. Perheeseemme kuuluu neljä alta 15-vuotiasta lasta. He ovat täysillä mukana perheemme yhteisessä harrastuksessa. He ovat jo pienestä pitäen oppineet eri toimintalajeja koirien kanssa ja ovatkin melko päteviä ohjaajia sekä handlereita.

Kenneli aloitti toimintansa 15.8.2016, jolloin meillä asui vain tanskandoggeja. Hiljalleen lauma alkoi kasvamaan ja suuret tilat ja puitteet mahdollistavat tämän kaiken pyörityksen. Koirilla kilpaillaan eri lajeissa aktiivisesti. Näyttelyt ovat kuitenkin meidän päälajimme ja koirien tavoitteet ovat korkealla. Jokainen koira on meillä yksilö ja toimimme tilanteissa ja kilpailuissa koiran ehdoilla. Kenneli pyöri syksyn 2016 Crescent- nimellä, mutta vaihtoi nimensä ja osoitteensa 13.12.2016 Cadox-nimeksi.

Kasvatustoiminta tulee olemaan rauhallista. Käytämme jalostukseen vain hyviä kilpailusuorituksia saavuttaneita koiria, joilta löytyy myös näyttelymenestystä. Myös luonne ja sukutaulu on meille tärkeää. Koirien sukutaulut pyritään pitämään puhtaana sukusiitoksesta. Menestyneet uroksemme ovat myös käytössä ulkopuolisille nartuille, joten minulle voi laittaa sähköpostia.

Ystävälliseen ja upeaan laumaamme voi tulla aina tutustumaan. Jos jokin asia jäi askarruttamaan, laitathan sähköpostia osoitteeseen sorelvirtual@gmail.com. Kerron meistä ja toiminnasta erittäin mielelläni lisää!

Ystävällisin terveisin, Sorel

 
 • Päivitykset

  Sivujen uudelleen rakentamisessa kului päivä ja tänään jatketaan koirien sivujen tekemisellä. Kyllä tästä vielä hyvä tulee! (14.12.2016)
  » Seuraa päivityksiä...


 • Hyvä tietää

  ★ Ylläpitäjä Sorel.
  ★ @: sorelvirtual@gmail.com.
  ★ Tämä on virtuaalikenneli.
  ★ This is a virtual-kennel.
  ★ Kuvien koirat eivät liity teksteihin.
  ★ Tämä kaikki on mielikuvitusta.
  ★ Ulkoasun kuvat: Pixabay.
  ★ Ulkoasu © webdesignlupus.