etusivu talli kasvatus kilpailut sähköposti  
Tervetuloa kaaoksen keskelle!

Olet saapunut ponitallille Suomen erämaahan lappiin, napapiirin tuntumaan. Täällä kaukana sivistyksestä sopii elää kuinka itse haluaa. Kukaan ei tule valittamaan ja sanomaan tekemistäsi, paitsi ehkä maan- ja metsänomistajat. Teillä ei ole ruuhkaa ja ilmasto on raikas ja puhdas. Voisiko parempaa paikkaa elämiseen ja ponien kasvattamiseen löytää? Itse en usko. Elämä on ihanaa ja rauhallista mutta tallin nimen mukaisesti, täälläkin villitsee välillä totaalinen kaaos.

kuva Chaos Ponies on perustettu 16.6.2016. Talli toimii kotina omille poneilleni, pääasiassa roduista connemara, newforestinponi sekä welshit sektioista A, C ja D. Ponit kilpailevat yleispainotteisesti este-, kenttä- ja kouluratsastuksessa, toki joukkoon sopii vain yhden painotuslajin ponejakin. Kaikilla poneilla on tavoitteena laatuarvostelut, joillakin kantakirjaus ja muut arvonimet.

Kasvatustoiminta ehdottomasti yksi tärkeimpiin toimintamuotoihin. Tavoitteena on kasvattaa monipuolisia käyttöratsuja, terveitä ja hyvä luonteisia yksilöitä rotumääritelmän mukaisin kaavoin. Tallista löytyy tuontiponeja sekä pitkä sukuisiavanhemman linjan poneja. Kasvattinimenä on etuliite Chao's. Tähtäämme ehdottomasti laatun enemmän kuin määrään. Toisena toimintamuotona ovat kilpailut, joita järjestetään tasaisesti ponien tasojen mukaisesti.


Sorel (VRL-00884)


Päivitykset
16.06.2016: Kiitos ihanan Assin, joka toteutti tallin ulkoasun ja samalla mahdollisti tämän ponitallin alun <3 Sivujen rakentelu on alkanut ja hiljalleen hyvä tulee.
Tekijänoikeus
Ulkoasun © Assi
Kuvat © Tallin omaisuutta
Kopiointi kielletty!

virtuaalitalli / A sim-game stable