Virtuaalinen islanninhevostalli

Gķdeonin islantilaiset


Tältä sivulta pääset tutustumaan tallin värikkääseen porukkaan. Osa hevosista toimii vierailijoiden luottoratsuina vaelluksilla ja askellajitunneilla, osa taas keskittyy ainoastaan kilpailemiseen ja virkeyden takia eivät sovellu aloittelijoiden ratsuiksi. Kaikilla hevosilla kilpaillaan ARJ:n alaisissa askellajikilpailuissa maximi sijoitukset ja osalla tähdätään vielä lajilaatuarvosteluun. Kaikesta huolimatta, toiminta ja kilpaileminen on rentoa ja rauhallista.

Oletko haaveillut omasta islantilaisesta? Gķdeonista on mahdollista saada myös tilausvarsoja toivomistasi vanhemmista. Varsan suunnitteluun vaikuttaa moni tekijä, mutta laita sähköpostia, niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiin sopiva tölttääjä! Teen mielelläni yhteistyötä muiden Islanninhevosten kasvattajien kanssa, joten orini ovat rajoitetusti tarjolla ulkopuolisille tammoille. Käytän myös muiden oreja omilla tammoillani.

Hśni frį Vęgir
"Huni" - evm-suku
5-käyntinen


Garšar frį Gautvišur
"Gare" - evm-suku
4-käyntinen


Kjįni frį Hrollur
"Kjarni" - evm-suku
4-käyntinen


Lżtingur frį Ragnvald
"Lytingur" - evm-suku
4-käyntinen


Hśnljótur frį Laekur
"Jotur" - 1 polvinen
5-käyntinen


Tremill frį Ljóma
"Tremill" - 2 polvinen
5-käyntinenBessa frį Eyfröšur
"Bessa" - evm-suku
5-käyntinen


Nįttfreyja frį Rošadķs
"Freyja" - evm-suku
5-käyntinen


Įsgeira frį Lengjį
"Geira" - evm-suku
4-käyntinen


Restja frį Estjar
"Restja" - evm-suku
4-käyntinen


Drķfa frį Hvķtįrvķk
"Drķfa" - evm-suku
4-käyntinen
ulkoasu © Turri - Ulkoasun kuva © Dagur Brynjólfsson (lisenssi) - virtuaalitalli - a SIM-game stable - virtuaalihevonen - a sim game horse