Virtuaalinen islanninhevostalli

Gídeonin islantilaiset


Tältä sivulta pääset tutustumaan tallin värikkääseen porukkaan. Osa hevosista toimii vierailijoiden luottoratsuina vaelluksilla ja askellajitunneilla, osa taas keskittyy ainoastaan kilpailemiseen ja virkeyden takia eivät sovellu aloittelijoiden ratsuiksi. Kaikilla hevosilla kilpaillaan ARJ:n alaisissa askellajikilpailuissa maximi sijoitukset ja osalla tähdätään vielä lajilaatuarvosteluun. Kaikesta huolimatta, toiminta ja kilpaileminen on rentoa ja rauhallista.

Oletko haaveillut omasta islantilaisesta? Gídeonista on mahdollista saada myös tilausvarsoja toivomistasi vanhemmista. Varsan suunnitteluun vaikuttaa moni tekijä, mutta laita sähköpostia, niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiin sopiva tölttääjä! Teen mielelläni yhteistyötä muiden Islanninhevosten kasvattajien kanssa, joten orini ovat rajoitetusti tarjolla ulkopuolisille tammoille. Käytän myös muiden oreja omilla tammoillani.

Húni frá Vægir
"Huni" - evm-suku
5-käyntinen


Garðar frá Gautviður
"Gare" - evm-suku
4-käyntinen


Kjáni frá Hrollur
"Kjarni" - evm-suku
4-käyntinen


Lýtingur frá Ragnvald
"Lytingur" - evm-suku
4-käyntinen


Húnljótur frá Laekur
"Jotur" - 1 polvinen
5-käyntinen


Tremill frá Ljóma
"Tremill" - 2 polvinen
5-käyntinenBessa frá Eyfröður
"Bessa" - evm-suku
5-käyntinen


Náttfreyja frá Roðadís
"Freyja" - evm-suku
5-käyntinen


Ásgeira frá Lengjá
"Geira" - evm-suku
4-käyntinen


Restja frá Estjar
"Restja" - evm-suku
4-käyntinen


Drífa frá Hvítárvík
"Drífa" - evm-suku
4-käyntinen
ulkoasu © Turri - Ulkoasun kuva © Dagur Brynjólfsson (lisenssi) - virtuaalitalli - a SIM-game stable - virtuaalihevonen - a sim game horse