Hevoskantakirja

virtuaalinen kantakirja

Yleistä


Pisterajat

I-palkinto: 80-100 pistettä
II-palkinto: 70-79 pistettä
III-palkinto: 60-69 pistettä


Osallistumisvaatimukset

Hevosen tulee olla puhdasrotuinen ja sillä ei saa olla aikuiskuvia useammasta kuin yhdestä hevosesta. Hevosen tulee olla rekisteröity Virtuaalisen Ratsastajainliiton hevosrekisteriin ja elossa kantakirjauspäivänä.

Jotta hevosen voi ilmoittaa kantakirjaustilaisuuteen, täytyy sillä olla joko NJ- tai VSN-menestystä tai kantakirjatut vanhemmat. Tietojen tulee löytyä myös hevosen omilta sivuilta.

Virtuaalinen Näyttelyjaos:
irtoSERT tai MVA-SERT
täytyy löytyä BIS-listalta

Virtuaaliset Show-Näyttelyt:
CH tai RCH * lis. 20.8.2014
täytyy löytyä tulosarkistosta

Vanhempien kantakirjaustulokset:
Molemmat vanhemmat ovat VRL:n alaisessa kantakirjassa ja toisella vähintään II-palkinto. Vanhempien KTK-palkinnot on
löydyttävä sukutaulusta, jos hevonen osallistuu tilaisuuteen vanhempiensa palkintojen avulla, sekä vanhempien omilta sivuilta.
PKK ei ole VRL:n alainen kantakirja.

Tuomarointi

Neljä tuomaria arvostelee osallistujat rakennekuvan perusteella. Jokainen tuomari antaa hevoselle pisteet väliltä 0-25 ja hevosen palkinto määräytyy yhteenlaskettujen pisteiden mukaan. Tuomarit eivät arvostele omia hevosia tai osaomistus-/vuokrahevosia, ne arvostelee varatuomari.

Kantakirjaan päästäkseen hevonen tarvitsee vähintään 60 pistettä. Mikäli yksi tai useampi tuomari antaa hevoselle 10 pistettä tai alle, se hylätään, vaikka lopulliseksi pistemääräksi tulisikin yli 60.

Tuomarit: Sorel, Vibaja, dookie, Lissu T. varatuomarit: aleara, Yersinio

Haluatko tuomariksi? Hevoskantakirja etsii jatkuvana hakuna aktiivisia, pitkäaikaisia rakennetuomareita joilla on jo entuudestaan tarvittava tietotaito hevosten rakenteista. Tuomarointitehtävät ovat arvokasta vapaaehtoistyötä ja useamman tuomarin voimin pystymme järjestämään tuomareille vapaakuukausia tuomaroinnista. Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse hevosktk@gmail.com.


Huomioitavaa

Kuvakarenssi on poistettu!
Hevosen voi kantakirjata vain yhden kerran. Hylätyn tai palkinnotta jääneen hevosen voi kuitenkin ilmoittaa kantakirjattavaksi uudelleen. Kantakirjatun hevosen palkinto säilyy vaikka kuvat vaihtuisivat.

© Hevoskantakirja   |   Ulkoasu © Milja   |   Taustakuva © The Inspiration Gallery