:: Hornanhovi ::

Tallikirja

Tämä on paikka, minne tarinoidaan Hornanhovin arkea ja tapahtumia. Sankareina toimivat omistaja Minka ja hänen siskonsa Vilma, sekä Nana koira. Minkan mies Santtu auttaa edelleen, kun vain töiltään ehtii. Tervetuloa tutustumaan Hornanhovin arkeen ja tapahtumiin.25.03.2020 - Uusi ulkokuori, uusia varsoja

Muutamaa kuukautta vajaiksi jäi, että tallin ulkoasu olisi pysynyt samana. Nyt oli kuitenkin aika saada piristystä arkeen ja hieno tumma ja mystinen ulkoasu on nyt vaihdettu kaikille sivuille. Talliin on myös muuttanut uusia hevosia, mutta myös koettu menetyksiä. Annetaan Minkalle aikaa kertoa tapahtuneista;

Vuosi 2020 on vierähtänyt käyntiin aktiivisesti, vähän joka osastolla. Kasvatteja on syntynyt jo alkuvuonna ja osa niistä ihanuuksista pääsivät muuttamaan uusiin koteihin, osa taas jäi meille koulutukseen ja valmistautumaan kevään nuorten kilpailuihin. Tallia on siistitty ja desifioitu (kuuluu asiaan juuri nyt) ja samalla tehtiin muutamia uusia karsinoita. Tämän vuoden kasvateista kotiin on jäänyt viisi todella kivaa nuorta! Myös yksi nuori ori on eksynyt talliin Susirajasta, nimittäin Idänmiekka. Siinä on vekkuli tapaus tuomaan piristystä tallin arkeen.

Kilpailuita on järjestetty aktiivisesti, pääasiassa este- ja kouluratsastuskilpailuita ja jatkamme ainakin alkuvuoden keskittyen nyt enemmän kilpailemiseen kuin varsojen suunnitteluun. Hornanhovin tiloja ei tällä hetkellä ole mahdollista vuokrata ulkopuolisille, koska resurssit ovat täydessä käytössä tallin omia kilpailuita varten.

Aikansa kun hehkuttaa niillä uusilla nuorilla, jotka ovat kotiin jääneet ja uusia hevosia hankittu, tulee eteen tilanteen varjopuoli. Joskus on vanhempien hevosten aika tehdä tilaa nuoremmille, ja näin kävi myös Hornanhovin hevosten kohdalla. Muutamia vanhempia hevosia pääsi laukkaamaan ikuisille vihreille niityille. Ei tämä koskaan ole helppoa, jokaiseen kiintyy ja jokaisesta tulee omalla tavallaan tärkeä ja rakas. Onneksi olen varmistanut, että näiden hevosten jälkeläiset on tallissa kasvamassa ja jatkamassa heidän hienoa sukua tulevaisuudessa!