:: Hornanhovi | virtuaalitalli ::
Kilpailut & tapahtumat

Hornanhovin tilukset mahdollistavat monipuolisen toiminnan järjestämisen. Kenttä ja maneesi toimivat este- ja koulukilpailuiden järjestämisessä ja vaihtelevat maastot tarjoavat vaellukselle haluaville upeita elämyksiä. Asiakkaille järjestetään aina pieni buffetti, josta on kiva ostaa naposteltavaa kilpailupäivän aikana. Talolta löytyy myös vessa asiakkaille kilpailupäivinä. Me emme tee hommia niska limassa ja nuttura kireällä. Meille tärkeintä on rento ja hyvä tekeminen sekä tietenkin asiakastyytyväisyys. Haluan sen myös näkyvän Hornanhovissa järjestetyissä tapahtumissa.


♦   Kilpailukalenteria voi seurata VRL:n profiilista
♦   Valmennukset & vaellukset
♦   Varsalaidun 2018 (päättynyt)

Kasvatustoiminta

Kasvatus kuuluu tallin tärkeimpään toimintamuotoon. Vielä näin alkuun kasvatus on todella hidasta ja rauhallista. Vanhemmat valitaan tarkkaan ja jalostussuunnitelmat ovat muutama polvi eteenpäin mietittynä. Meillä laatu korvaa ehdottomasti määrän. Suurin osa varsoista jää kotiin kasvamaan ja ratsutukseen. Kesäisin varsoille ja nuorille on tarjolla suuret laitumet ikätoverien seurassa. Koulutuskokemusta löytyy itseltänikin paljon, mutta minulla on monta auttavaa hengetärtä paikalla tarvittaessa. Hornanhovi on ihanteellinen paikka nuorten kasvaa ja oppia ratsun alkeita.

Kasvatit syntyvät Hornanhovin- etuliitteen alta, eikä varsoja ole mahdollista ostaa muualta, kuin kasvattajalta. Oma tekemisemme on rentoa ja rauhallista, vailla huolta ja stressiä (mikä on lähes mahdotonta hevosen omistajalle!), toimintamme on tavoitteellista. Tätä toivomme myös varsoilta. Tavoitteena on kasvattaa terveitä, rotumääritelmän mukaisia, selväpäisiä, rakenteelta korrekteja käyttöhevosia este- ja kouluratsastukseen painottuen. Varsat myydään vain aktiiviseen ja tavoitteelliseen kotiin. Tilausvarsat eivät valitettavasti ole mahdollisia.


Myyntiehdot:
♦ Kasvatti rekisteröidään VRL-rekisteriin 2 viikon kuluessa.
♦ Rekisteröidessä kasvattajaksi HORN6290 (Suomi).
♦ Kasvatit myydään vain aktiivisiin ja huolehtivaisiin koteihin, ei seinäruusuiksi
♦ Jos kasvatti jää unholaan, eikä omistaja vastaa 2kk aikana sähköpostiin, on minulla oikeus ottaa kasvattini takaisin
♦ Mikäli joudut luopumaan kasvatista, tarjoat sitä ensimmäisenä minulle.
♦ Kasvatin kuoltua, on tehtävä muistosivut esim. ilmaispalvelimelle.
♦ Muistosivut täytyy tallentaa Wayback Machinelle.


Kasvatit


o. Hornanhovin Hyrrähurma s. 21.08.2018 i. Propelli e. Unikulkija om. Miia Maria
t. Hornanhovin Kuunvale s. 16.08.2018 i. Kuunveli e. Juonista Julmin om. Crimis
"Hän tulee vielä. En koskaan voi lopettaa odottamista. Minä uskon. Haamunhuoma on tyyni.
Ole kanssani. Olen kanssasi ikuisesti. Pidän sinusta huolen."


© Hornanhovi 2018 | ulkoasu © turri | virtuaalihevonen | a sim-game horse