Fellbury Upton Mineo

Virallinen nimi Fellbury Upton Mineo
Rekisteritiedot VH21-017-0037
Rotu, sukupuoli Minishetlanninponi, ori
Väri, säkäkorkeus Rautias, 79cm
Syntymäaika, ikä 11.01.2021 - 3-vuotias
Painotuslaji Valjakkopainotus (noviisi)
Kasvattaja JP / Fellbury Stud
Omistaja Sorel (VRL-00884) / Mairoth
Saavutukset KTK-III

Pieni rautias ori kirmaa laitumella muiden pienten orien kanssa häntä kohotettuna kuin arabilla. Harvinaisen hauska näky noin lyhytjalkaisen eläimen iloittelu, kun ego ei meinaa mahtua tallin tiluksille. Mineo on avoin ja iloinen persoona, joka tulee vain tiettyjen ponien kanssa toimeen. Liikaa kovistelevat orit ovat ehdoton ei, koska Mineo on ainoa oikea johtajaori, joka hallitsee tämän kulmakunnan pitäjät. Ryppyilevät ja kovistelevat kaverit saavat tuntea pienen mutta jääräpäisen ja vahvan orin vihat niskassansa, ja tämä ei peräänny. Tammoille Mineo hörähtelee ja polkee innoissaan etujalalla ilmaa. Kovistelevalle orille Mineo antaa vain murhaavan katseen ja kääntää katseensa muualle, jos poni on ihmisen käsissä. Ihmisiä kohtaan Mineo on aina kunnioittava ja kohtelias. Se ei riehu narussa, mitä se ehkä tekisi tarhassa ollessaan. Hoitaa voi karsinassa, tarhassa, käytävällä, hoitopuomilla tai missä nyt huvittaakaan. Mineo viihtyy hyvin ihmisten seurassa ja nauttii saamastaan huomiosta. Käsiteltäessä aina helppo ja kiltti herrasmies.

Mineo on varsinainen työmyyrä, mikä tekeee ja suorittaa aina hyvällä positiivisella energialla. Ponia ei tarvitse piiskalla muistuttaa etenemään, vaan ääniavut riittävät. Ravi on tahdikasta, lennokasta ja matkaavoittavaa. Laukka pyörii hyvin mutta on vielä voimatonta. Käynti on tahdikasta ja sillä on hyvä yliastunta. Keskittyy työskentelyyn ja ohjastajansa ohjeisiin tarkoin. Maneesit ovat Mineolle jännittäviä paikkoja, koska ääni kuuluu erilaisesti maneesissa ja ympäristön näkymät ja äänet ovat outoja. Mineo lähtee aina mielellään töihin ja sen kanssa on mukava lähteä maastoon kärryttelemään ja katselemaan maisemia. Poni kävelee aina hyvällä tahdilla, joten matka taittuu mukavasti pienistä ja lyhyistä jaloista huolimatta. Irtohypytys on orin mielestä jotain niin parasta! Mineo kiitää kujaa sellaisella vauhdilla, ettei sitä meinaa ihmiset saada pysäytettyä! Pitkä harja hulmuaa vauhdissa ja into näkyy ponin silmistä jo kauas.

Sukutaulu ja jälkeläiset

i. Mairoth Upton Tragedyrnkrj, 78cm
KTK-II
ii. Upton Titortkrj, 80cm
VIR MVA Ch, KTK-I, VVJ-I, SHLA-II
iii. Upton Thadeus
iie. Upton Casey
ie. Zaafaranampäiskrj, 75cm
KTK-III
iei. Raees Shahnameh
iee. Anna Dalassene
e. Cecam Minellirt, 81cm
Ch, KTK-III, VVJ-II
ei. Djailey van Genohoevenvkk, 82cm eii. Erik v. st. Kersenhof
eie. Maquita van Grinhof
ee. Monique van Genohoevenrtkrj, 80cm eei. Toystore van Fliek
eee. Teres van Genohoeven

t/o. Varsan nimi s. 00.00.00000 emä. Nimi om.    » Hyppykapasiteetti ja rohkeus:
    » Nopeus ja kestävyys:
    » Kuuliaisuus ja luonne:
    » Tahti ja irtonaisuus:
    » Tarkkuus ja ketteryys:

    ♦ Valjakkoajossa op ( vt. / )
★ Kilpaillut vain porrastetuissa kilpailuissa.
★ Tavoitteena VVJ-laatuarvostelu & SHLA

-


Päiväkirja ja valmennukset

Päiväkirjamerkintä

-ulkoasu © Cery 2018  ▪  taustakuva © josemdelaa CC 1.0 & Shady Acres Mini-Shetlands ▪  kaikki muu materiaali © Mairoth Shetlands
Tämä on virtuaalitalli  ▪  This is a sim-game stable  ▪  Virtuaalihevonen  ▪  a sim-game horse