:: Mairoth Shetlands ::

Mairoth Trivium

Virallinen nimi Mairoth Trivium
Rekisteritiedot VH19-017-0454
Rotu, sukupuoli Shetlanninponi, ori
Väri, säkäkorkeus Musta, 104cm
Syntymäaika, ikä 12.09.2019 - 1-vuotias
Painotuslaji Valjakkopainotus (noviisi)
Kasvattaja Sorel / Mairoth Shetlands
Omistaja Sorel (VRL-00884) / Mairoth
Saavutukset KTK-II

Trivium kuuluu tallin rauhallisimpiin oreihin, jonka kanssa on kiva tehdä ihan mitä tahansa. Ori on rohkea ja sen takia ponin kanssa on tehty kaikenlaista: agility, uiminen, temppurata, talutusratsastus, lastentapahtumien haliponi, messuponi. Trivium toimii kaikenikäisten kanssa ja sen rauhallinen olemus rauhoittaa myös nuoria kävijöitä, jotka ovat voineet olettaa, että orit ovat hirmu hurjia ja pelottavia otuksia. Nämä ajatukset pyyhitään hyvin pian pois, kun Trivium laskee päätänsä alaspäin toivoen, että pienet ihmisenalut tulisivat rapsuttamaan ja harjaamaan.

Orin taivalta on ollut hienoa seurata alusta lähtien. Trivium on ollut orilaumassa aina se rauhallisin persoona. Muut juoksevat ja rymyävät, kun taas Trivium katsoo touhua sivummalta ja tuumailee, lähtisikö leikkiin mukaan vai ei. Sitten kun se lopulta lähtee, meno on varsin vauhdikasta. Trivium on yleensä lauman johtaja, eikä sen tarvitse montaa kertaa sitä osoittaa muille. Sen olemus on ryhdikäs ja arvokas. Kovistelevalle kaverille se kerran näyttää kaapin paikan ja tilanne on ohi. Kovin leikkisä se ei ole, vaikka tarhassa on joitakin virikkeitä (palloja, saapas, pieni autonrengas), ei Trivium niistä jaksa välittää vaikka tarhakaverit niiden kanssa touhuaa paljonkin.

Trivium on opetettu ajolle ja ratsastuksen saloihin. Valjakkoajossa Trivium on hitaasti lämpenevä, joten ennen kilpailusuoritusta on hyvä lämmitellä poni todella hyvin, että sen saa sopivaan vireystilaan. Triviumin kanssa täytyy olla tarkkana tempossa, se saattaa yrittää löntystää ja luistaa tehtävistään, joten ohjastajaksi vaaditaan jo kokenut, joka saa ponin moottorin kunnolla käyntiin ja vauhdin pysymään tasaisena. Kun orin saa oikeaan mielentilaan, sen menoa on mieluista seurata sivusta. Sillä on todella kaunis, tasainen ja suora ravi. Tarkkuustehtävät ovat enemmän Triviumin heiniä, kuin maratooni. Sillä on pitkät hermot ja se jaksaa kyllä keskittyä, kun ohjastaja on vain saanut ponin kanssa yhteistyön sujumaan hyvin. Ohjastuntuma täytyy olla kevyt, muuten poni osoittaa mieltänsä erinäisillä temppuiluilla. Ratsuna Trivium on toiminut jonkin verran, mutta pääasiassa vain lasten ratsuna kentällä. Se ei osaa sen ihmeellisempiä temppuja, mutta kolme hyvää askellajia se menee ratsain. Pelkäämätön Trivium on ollut loistava myös lastentapahtumien talutusratsuna tai ajoponina. Vaikka iso lauma lapsia juoksisi ja kiljuisi sen ympärillä, se ei tule aiheuttamaan ponissa minkäänlaista reagtiota.

Sukutaulu ja jälkeläiset

i. Hjalldar Thorshe, rt, 102cm
VSN Champion, KTK-III, VVJ-I
ii. Hjalldar Toddshe, rt, 104cm iii. Rimwel Tyrion
iie. Virkehøj Lise
ie. Hjalldar Florashe, rt, 101cm iei. Pjority
iee. Hjalldar Fifi
e. Gregoor Pink Inkshe, m, 102cm
Ch, KTK-III
ei. Prussianblueshe, rn, 100cm eii. Steelbue
eie. Sapphiresongs
ee. Gregoor Barbiepinkshe, m, 102cm eei. Mobile Horror
eee. Gregoor Tattoo Ink

o/t. Nimi s. 00.00.0000 emä. Nimi om. -    » Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 0.00
    » Nopeus ja kestävyys: 0.00
    » Kuuliaisuus ja luonne: 794.03
    » Tahti ja irtonaisuus: 0.00
    » Tarkkuus ja ketteryys: 1071.00

    ♦ Valjakkoajossa 1865.03 op ( vt. 5 / 3 )
★ Kilpaillut vain porrastetuissa kilpailuissa.
★ Tavoitteena VVJ-laatuarvostelu & SHLA

30.11.2019: Susiraja - irtoSERT -- pt. Lissu T.

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000: Päiväkirjamerkintä

-ulkoasu © Cery 2018  ▪  taustakuva © josemdelaa CC 1.0 & Shady Acres Mini-Shetlands ▪  kaikki muu materiaali © Mairoth Shetlands
Tämä on virtuaalitalli  ▪  This is a sim-game stable  ▪  Virtuaalihevonen  ▪  a sim-game horse