Everholt Estate

Tervetuloa merenranta maisemiin Irlantiin!


Kaikki tapahtui heinäkuussa 2017, kun kahden sinnikään nuoren naisen haave toteutui. Nicole ja Cadi olivat etsineet pitkään omaa paikkaa perustaa talli ja nyt se onni kävi toteen. Töitä oli tehty paljon, liian monta vuotta hyväntekeväisyyttä väärille ihmisille. Nuoret naiset eivät saaneet juuri keneltäkään kannustusta hankkeeseen, mutta kun lopulta selvisi unelmista tulevan totta, epäilevä väki hiljeni. Tilalla oli paljon korjattavaa ja laitettavaa mutta naisten asenne oli kohdillaan. Muutto Englannista meren ylitse Irlantiin, tuotti myös omia paineita ja hankaluuksia.

Everholt Estate sijaitsee Irlannissa, aivan merenrannan läheisyydessä, tonttiin kuuluu oma ranta, joka luonnollisesti on tarkoitettu hevosten käyttöön. Talli sijaitsee Irlannissa luoteisrannikolla, aivan Raheen saaren vieressä. Lähin suurempi kaupunki sijaitsee noin 20 kilometrin päässä, Sligo. Kesät ovat lämpimiä, heinäkuu kuuminta aikaa ja sateet ovat yleisiä. Tallissa on karsinapaikkoja 20kpl, tarvittaessa hevosia voidaan majoittaa pihattoon. Tilalta löytyy kaksi pienempää viiden karsinan tallia, minne on mahdollista sijoittaa varsovat tammat tai vieraiden hevosia. Käytössämme on kaksi isoa kenttää sekä maneesi.

Maastot ovat todella vaihtelevat, löytyy metsäteitä, hiekkateitä, hiekkadyynejä, rantateitä. Laitumet ovat valkoista lankkuaitaa, ne on suunniteltu kestämään kovapäisiä oreja sekä tietenkin ne ovat turvalliset varsoille. Kilpailuiden järjestämiseen tilukset ovat ihanteelliset, meiltä löytyy monipuolinen ja laaja estekalusto, sekä maastoesterata. Tiloja vuokrataan kilpailuiden järjestämiseen, joten tervetuloa tutustumaan tiloihin!


Sorel (VRL-00884)


Päivitetty: 13.11.2019
Tallin VRL-tunnus: EVER4304
Omistaja: Sorel (VRL-00884)
Sähköposti: sorelvirtual@gmail.com
♡ Tykkäsitkö? Anna meille äänesi VRL:n tallilistalla!
Everholt Estate suosittelee:
Atorina
Hukkapuro
Kurjenpesä
Gestüt Helmwald


Ulkoasu © indy 2017       Ylä- ja alapalkki © The Inspiration Gallery       Otsikon kuvat © Jacques Toffi, Klosterhof Medingen
Tämä on virtuaalitalli.       This is a SIM-game stable.