Chinet Racers

Tervetuloa Chinet Racersin tiluksille!

Chinet Racers on perustettu 18.07.2017 ja talli on Chinet Ranchin sisartalli. Kummatkin tallit sijaitsevat Texasissa, toisessa karjatyöskentelyä ja toisessa laukkahevosia mutta omistaja on sama. Aluksi oli tarkitus tuoda Chinet Ranchille muutama laukkahevonen ja kokeilla laukkaurheilun vauhdikasta maailmaa. Tulin kuitenkin toisiin aatoksiin ja järkevintä on pitää nämä kaksi täysin erilaista lajia sopivasti erillään toisistaan. Laukkaurheiluun lähdetään ummikkona muutaman tuontihevosen voimin. Katsotaan räjähtääkö tämänkin tallin hevosmäärä käsiin, kuten kävi Chinet Ranchin kanssa.

Lyhennettynä CR tulee toimimaan rauhallisella ja rennolla tahdolla. Olemme tehneet paljon yhteistyötä ulkomaalaisten tallien kanssa ja meidän tuontihevoset ovat laadukkaita ja kapasiteettisia yksilöitä. Hoidamme myös hevosvälitystä, eli kannattaa laittaa suoraa sähköpostia minulle. Tallilla on upeat tilat ja kaikki on hiottu viimeisen päälle. Kauniisti sanottuna, raha ei ole ollut ongelma eikä mistään ole haluttu pihistää. Haluan tarjota hevosille ja työntekijöille vain parasta mahdollista.

♦ Kenties tuleva laukkahevoskasvattaja?

Mikä olisi sen hienompaa, kuin päästä seuraamaan omien kasvattamien varsojen taivalta kohti huippua? Vaikka talli ja idea on kohtalaisen alkutekijöissä, toivon suuresti pääseväni vielä tähän kasvatus pisteeseen. Tallin kasvatit tulevat saamaan saman kasvatusliitteen, kun mikä Chinet Ranchilla on käytössä. Tallit ovat samaa ketjua, eri osoitteissa ja lähtökohdissa. Kasvatusliite on CHR, joka sijoitetaan varsan nimen eteen.

Tallilta löytyy hyvä harjoitusrata ja maastosta erilaisia hiittisuoria ja reittejä. Kävelykoneet ja vesipisteet ovat viimeisen päälle. Omia kilpailuita emme järjestä mutta tallin tiloja voi vuokrata harjoituskäyttöön. Kilpailuiden järjestäminen jää haaveeksi tulevaisuuteen. Kaikki kysymykset voi laittaa tulemaan sähköpostilla sorelvirtual@gmail.com.


Sorel (VRL-00884)


► Päivitykset:

18.07.2017:
Tallin sivujen rakentaminen aloitettiin ja muutama tuontihevonen saapui talliin. Odotukset ovat korkealla ja fiilis on ehkä vähän malttamaton. Toivottavasti tämä ottaa tuulta purjeisiin, ja saisin kiinni laukkamaailman ihmeellisestä maailmassta.

Ulkoasu © M Layouts | Taustakuva © Pixabay | virtuaalitalli | a virtual stable