Tervetuloa!


Unia Trotters on virtuaalitalli, joka sijaitsee Suomessa. Tilalla on pitkä historia, mutta me pääsemme seuraamaan sukupolven vaihdoksen myötä kahden sisaruksen taivalta kohti huippua. Reena ja Rita ovat määrätietoisia, kilpailuviettisiä ja erittäin taitavia raviharrastajia, jotka ovat ottaneet suuren vastuun vastaan. Tälläistä tilaa ei ihan kahdestaan pyöritetä ja heidän turvajoukkoon kuuluu kahdeksan työntekijää. Tilan siirryttyä siskoksille, vanhempien kolme amerikanravuria saivat jäädä jatkamaan uraansa mutta hevosia on ostettu talliin jo hurjat määrät. Vaikka hevosia on paljon, ne saavat parasta hoitoa ja huolenpitoa - hevosten hyvinvointi ja terveys on kaikkein tärkein asia.

Tilukset ovat ainutlaatuisen huippeat, paljon on uudistettu vanhaa ja saatu nauttia ulkomaisesta desingista. Paikkana tämä on unelma, niin hevosille kuin valmentajillekin. Käytössä on kaksi rataa, tilavat varikkoalueet ja suuret tarhat ja laitumet. Hevoset saavat ulkoilla koko päivän, porukassa tai yksin. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Unia Trottersin tiloihin sekä asukkaisiin!

Tiloja on mahdollista vuokrata kilpailuiden järjestämistä varten, sen lisäksi otamme nuoria hevosia ja poneja koulutukseen ja valmennukseen. Kaikissa askarruttavissa asioissa ota meihin yhteyttä sähköpostilla sorelvirtual@gmail.com ja sovitaan asioista tarkemmin.


Sorel (VRL-00884)

Päivitykset 03.08.2020

Uusi ulkoasu muutettu nyt myös tallin sivuille, shettiksillä ja russeilla sivuillaan vielä vanha ulkoasu mutta hiljalleen myös ne päivitellään uuteen. Uniaan on muuttanut paljon uusia hienoja tuontiverisiä lämpöisiä ja suokkeja! Pitkästä aikaa myös uusi shettis muutti talliin, hän on hieno mustanpäistärikkö ori Da Capo Gilderoy. Tallin asukkaat ovat osallistuneet satunnaisesti raveihin, viettäen samalla pientä kesälomaa mutta hiljalleen rytmi on palautumassa normaaliksi.