Unia Trotters

Tervetuloa raviurheilun maailmaan!


Pienestä tytöstä asti olen saanut työskennellä ravihevosten parissa. Aikuisena toimin valmentajan tehtävissä ja nyt vihdoin aukesi elämäni tilaisuus: perustaa oma ravitalli ja hankkia työntekijöitä. Tästä alkoi yrittäjän arki, työtä mikä ei koskaan lopu. Unia Trotters toimii kotina omille ravihevosilleni. Toiminta on sen verran alussa, ettei talliin toistaiseksi oteta muiden hevosia treeniin. Tallitiiminä meitä on kahdeksan henkilöä, joilla jokaisella on omat hoidokit, joista he pitävät huolen ja tulevat raveihin avustamaan. Tallin porukka on aivan mahtava ja on ilo työskenellä näiden henkilöiden kanssa!

Unia Trotters on perustettu 9.6.2016 ehkä hieman hetken mielijohteessa. Olin jo pitkään herätellyt ajatusta ravitallista ja ravikeskusteluja foorumilla tuli luettua todella usein. Sain kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja raviporukan kevyen kehotuksen takia, tässä on tulos. Kieltämättä on ollut hirveä ikävä ravihevosia! Tallissa asuu suomenhevosia, lämminverisiä sekä mahdollisesti A- ja B-poneja.

Tilukset ovat ihanteelliset ja suuret, lisäksi standardin mittojen mukainen ravirata sijaitsee tallialueen kupeessa. Meillä on siis hyvät puitteet järjestää ravikilpailuita. Kolme suurta tallirakennusta toimivat vain omien hevosten asuinalueena. Raviradan viereen on rakennettu neljä pitkää varikko aluetta raveja ajatellen. Tallila löytyy myös kanttiini, toimisto, vessat ja oleskelut tilat. Tallialuetta ympäröi pienemmät tarhat ja suuremmat laitumet sijaitsevat hieman syrjemmässä. Orit ja tamman tarhaavat kaukana toisistaan. Uusimpana tuotoksena löytyy kävelytyskone, pyöröaitaus sekä uittoallas. Unian tallihenkilökunnasta löytyy hevoshieroja, joka tekee kotikäyntejä myös muiden tallilla.

Unia Trottersia pyöritetään rennolla otteella, keskittyen hevosten terveyteen ja oikeanmukaiseen harjoittamiseen. Otamme talliin mielellään vastaan vieraita, joten tervetuloa tutustumaan ravihevosten maailmaan!


Ystävällisin terveisin, Sorel (VRL-00884)


Päivitetty: 30.09.2017
Tallin VRL-tunnus:
Omistaja: Sorel (VRL-00884)
Sähköposti: sorelvirtual@gmail.com
♔ Tykkäsitkö? Anna meille äänesi VRL:n tallilistalla!
Unia Trotters suosittelee:
Talli
Talli
Talli
Talli

Tämä on virtuaalitalli   |   Tämä on virtuaalihevonen   |   Ulkoasu © turjake 2017   |   Tausta © Subtle Patterns   |   Kuva © Suomen Hippos