Unia Trotters

Tallipäiväkirja


22.12.2016 - Uusia asukkaita

Viimeisetkin lumet ovat sulaneet pois ja kura lentää - ei tästä kelistä tykkää ihmiset eikä oikein hevosetkaan. Nuorikot kyllä jaksavat rymytä ja kurastaa itsensä tarhassa. On kuitenkin jotain kirkkaita uutisia tämän pimeyden keskellä kerrottavana, nimittäin Turo Sysimäen (evm) kolme marraskuussa syntynyttä kasvattia muutti Uniaan! Ainoa tamma edustaja on Crumblin' Down, joka on punarautias herkkä kaunokainen, jolla on päässään hauska piirto. Oriedustajina poseeraavat musta tulisuus Crimewave sekä hieman ruunamainen Ancient Highway. Mainittakoon myös se, että eilen talliin muutti kovapäinen suomenhevosori AH Varjokuva.

Kilpailurintamalla on mennyt hyvin ja hevoset ovat tasaisesti sijoittuneet totosijoille, omistaja on iloinen. Tasaiseen taaperrukseen tuo jännitystä Orilammentallin järjestämä Jouluralli- kilpailutapahtuma. Tapahtumaan on kolme karsintaa ja jokaisesta lähdöstä neljä parasta jatkavat finaaliin. Nyt on Uniasta finaalissa jo Ikikorven Kerttu sekä Repolan Vilijonkka. Omasta finaalipaikastaan taistelee vielä Runo-Nella, joka on ilmoitettu viimeiseen karsintaan. Nellalla ei nyt ole ollut parhaat päivänsä ja treenitasoa on nostatettu. Lämminverisistä Psychédelic Rus taistelee vielä viimeisessä karsinnassa omasta finaalipaikastaan.

Tämä on virtuaalitalli   |   Tämä on virtuaalihevonen   |   Ulkoasu © turjake 2017   |   Tausta © Subtle Patterns   |   Kuva © Suomen Hippos