Valjakkoajojaos

VVJ - virtuaalinen jaos

Jaos tiedottaa

VVJ ja VVJL on vaihtanut ylläpitäjää kesäkuussa 2021, kummankin uusi ylläpitäjä on felissa (VRL-04000)

Jaos suosittelee

Valjakkovarsojen ja -nuorten laatuarvostelu arvostelee ja palkitsee 2-4- vuotiaita rakenteen, suvun, käyttöominaisuuksien (käytös, ajettavuus, askellajit) perusteella.

Palkinnot

Kasvattaja- ja jälkeläispalkinnot ovat anottavissa.

Historiaa

VVJ on huhtikuussa 2002 Annen ja Raisan toimesta perustettu kilpailujaos ollen yksi uusimmista VRL:n alaisista kilpailujaoksista. Jaoksen ylläpitäjinä on toiminut vuosien varrella perustajien lisäksi Viwy, Terhi, Krispa, Jaana, Elleh, Kerppa, Leandra, Sorel, Wolf, Wilhood, Creimeide, Cannabia & Natalia.

Tavoitteet

Valjakkoajojaoksen tavoitteena on yhdistää lajin harastajat, valvoa ja edistää lajin kilpailutoimintaa sekä suosiota virtuaalimaailmassa. Keinoja tähän ovat olleet lajin oma kilpailukalenteri, kuukausittain pyörivä CUP, sekä aktiivisesti toimiva laatuarvostelu. Mukaan on otettu myös vuonna 2018 kasvattaja- ja jälkeläispalkinnot, sekä pitkään tauolla ollut Keilakunkku.

Työntekijäksi VVJ:lle?

VVJ on kaikkien harrastajien yhteinen jaos ja toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Työpaikkoja on avoinna jatkuvasti niin kilpailu- ja tuloshyväksynnässä kuin laatuarvostelun tuomarointitehtävissäkin. Kaikista avoimista paikoista ei välttämättä järjestetä aktiivista avointa hakua, mutta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä sähköpostitse. Tutustuthan kuitenkin ennen vastuutehtäviin pyrkimistä jaoksen sääntöihin.Viimeisin päivitys 30.08.2022

Syksyn Keilakunkun tulokset julkaistu, onnea sijoittuneille!

Yhteystiedot

Ylläpitäjä: felissa (VRL-04000)
Sähköposti: vvjlaatis@gmail.com

© Valjakkoajos (VVJ)   |   Ulkoasu © Milja   |   Taustakuva © The Inspiration Gallery